12:15 ч.

08.11.17

1 мин.

0

0

0

Отпада отстъпката при електронна данъчна декларация

от редактор |

Отпада отстъпката при електронна данъчна декларация

Вече няма да се намалява данъкът на лицата, които си подават декларацията по електронен път. Това става с промените в данъчното законодателство, които парламентът гласува днес на първо четене. 


С цел облекчаване и оптимизиране на процеса по деклариране отпада възможността за подаване на декларации на хартиен носител и на технически носител - това ще става само по електронен път. 


От опозицията се противопоставиха на тези промени, като изтъкнаха, че самоосигуряващите се лица като "бай Иван обущарят" ще трябва да плащат за още една услуга, тъй като няма да могат да си подадат електронните декларации сами. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент