15:30 ч.

14.07.17

1 мин.

0

0

0
Иззеха сирене без документи

Инспектори по безопасност на храните в Кюстендил са спрели от продажба 14 кг сирене заради липса на документи за произход. В първата седмица на месеца са направени 11 проверки на търговски обекти и заведения за обществено хранене. Инспекторите са проверявали сградния фонд и оборудването, начинът на съхранение на храните, както и съответната документация. В обект от търговска мрежа са установени млечни продукти с неизвестен произход. Те са били преопаковани в пликове и върху тях не е нанесена необходимата информация за производителя, срока на трайност, съдържанието и други. Собственикът на обекта ще бъде санкциониран съгласно разпоредбите на Закона за храните.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент