16:45 ч.

13.07.17

1 мин.

0

4

0

Готвят отпадане на класовете за стаж

от редактор |

Готвят отпадане на класовете за стаж

Класовете за прослужено време може да отпадват. Работодателите отново поставиха темата за отпадане на класовете за стаж от работните заплати вчера.


Изпълнителният директор на КРИБ Евгений Иванов, председателят на АИКБ Васил Велев, изпълнителен председател на БСК Дожидар Данев и главният секретар на БТПП Васил Тодоров се срещнаха вицепремиера по икономическата и демографската политика Валери Симеонов. Класовете за прослужено време трябва да отпаднат, каза Симеонов след разговора. На срещата обсъдихме възможностите за изработване на механизъм за определяне на минималната работна заплата, каза още вицепремиерът. Според него срещата е била работна, решения не са вземани.


Васил Велев посочи, че целта не e намаление на възнагражденията на работници и служители, а включването на класовете в заплатите. По думите му тези класове са отживелица. Те стимулират мързел, а не трудолюбие, каза Велев.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:28 · 17.07.2017
класовете за прослужено време - неееееее трябва да отпадат, ТРЯБВА ДА СЕ ПОВИШАТ ЗАПЛАТИТЕ и когато всеки работещ в българия започне да получава колкото един нераБотещ депутат-тогава вече може да отпаднат-но точно валерката да решава този въпрос-айде, бе
Потребител · 07:19 · 14.07.2017
'Класовете стимулират мързел'? Работиш по-дълго и вземаш повече пари за клас прослужено време. И това наричате 'мързел'??? А пък аз наричам подобно изказване БЕЗОЧЛИВА НАГЛОСТ.
Потребител · 17:49 · 13.07.2017
долни,мазни,уядени,пръчове.не,ги.е,срам,само,мислят.глупости.угодни,на,бизнеса///
Потребител · 17:16 · 13.07.2017
Нещастници долни!!!! Искате още повече кадърни хора да напускат миризливата държава!!!! Съсипвате райско място на земята.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент