Теленор с първа награда за екологичната си политика

Теленор с първа награда за екологичната си политика | StandartNews.com

Теленор получи първа награда в категория „Телекомуникации" в тазгодишния конкурс "Най-зелените компании в България" на b2b Media. Компанията бе отличена за своята стратегия за опазване на околната среда.
Наградата бе връчена на официална церемония от председателя на журито и главен редактор на b2b Media г-жа Надя Маринова на г-жа Десислава Данова, експерт корпоративна отговорност в Теленор.

„Изключително съм щастлива, че сме отличени за своите отговорни бизнес практики и по-специално за дейностите ни по опазването на околната среда. Те са дългосрочен ангажимент на Теленор и тази награда доказва, че сме на прав път. Благодарим ви за признанието", каза г-жа Данова.

Теленор активно работи по опазването на околната среда, като периодично организира вътрешни инициативи и обучения с екологична насоченост, чрез които освен, че допринася за опазването на околната среда и природните ресурси, повишава информираността и екологичната култура на служителите си.
През 2012 г. компанията успешно сертифицира въведената система управление на околната среда съгласно изискванията на международния стандарт ISO 14001. Компанията изпълнява заявените ангажименти за спазване на приложимото законодателство и непрекъснато подобряване на системите за управление.

Националният конкурс „Най-зелените компании в България" се провежда за седма поредна година.
Целта му е да популяризира на най-интересните „зелени" идеи и инициативи през изминалата година, както и да мотивира останалите фирми да инвестират в екологични политики.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай