20:50 ч.

18.05.17

1 мин.

0

0

0

Общинска банка откри нов офис в луксозен бизнес център в София

от редактор |

Общинска банка откри нов офис в луксозен бизнес център в София

Общинска банка откри нов финансов център в престижния бизнес център „Сан Стефано Плаза". Той се намира на ул. „Сан Стефано", на нова по-модерна и по-удобна за клиентите локация.


„Новият ни финансов център е много по-голям и просторен и ще ни позволи да обслужваме по-бързо и качествено повече клиенти. В момента банката се развива динамично. Сред новите ни клиенти са 10 общини, за кратко време открихме пет нови локации, а балансовото число на Общинска банка се повиши с 30% за период от две години и половина. Това е значителен ръст. Наред с това, пазарният ни дял в общинските облигации достигна 71,6%. Тази динамика е резултат от общите усилия и професионализма на целия екип на Общинска банка", коментира Сашо Чакалски, председател на УС и изпълнителен директор на Общинска банка на откриването.


Във финансовия център се предлагат всички банкови услуги и специализирани продукти за малки и средни предприятия, ипотечни и потребителски кредити за физически лица, продажба на монети, преводи и много други.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент