Общинска банка откри нов офис в луксозен бизнес център в София

Общинска банка откри нов офис в луксозен бизнес център в София | StandartNews.com

Общинска банка откри нов финансов център в престижния бизнес център „Сан Стефано Плаза". Той се намира на ул. „Сан Стефано", на нова по-модерна и по-удобна за клиентите локация.

„Новият ни финансов център е много по-голям и просторен и ще ни позволи да обслужваме по-бързо и качествено повече клиенти. В момента банката се развива динамично. Сред новите ни клиенти са 10 общини, за кратко време открихме пет нови локации, а балансовото число на Общинска банка се повиши с 30% за период от две години и половина. Това е значителен ръст. Наред с това, пазарният ни дял в общинските облигации достигна 71,6%. Тази динамика е резултат от общите усилия и професионализма на целия екип на Общинска банка", коментира Сашо Чакалски, председател на УС и изпълнителен директор на Общинска банка на откриването.

Във финансовия център се предлагат всички банкови услуги и специализирани продукти за малки и средни предприятия, ипотечни и потребителски кредити за физически лица, продажба на монети, преводи и много други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай