20:15 ч.

18.04.17

2 мин.

0

0

0

Mastercard демонстрира приложението си за роботизирана търговия на Webit

от Стандарт |

Mastercard демонстрира приложението си за роботизирана търговия на Webit

Хуманоидният робот Pepper, оборудван с приложение за електронна търговия, както и иновативни решения за разплащания ще бъдат представени на щанда на Mastercard по време на фестивала Webit


България ще бъде първата страна от Западните Балкани, в която Mastercard ще представи последните си иновации в разплащателната индустрия. По време на фестивала Webit в края на април, водещата технологична компания ще демонстрира пред българската публика и медии последното си поколение технологии за дигитални разплащания, включително и хуманоидния робот Pepper, оборудван с платформата за търговия Masterpass. На демо щанда на Mastercard ще бъдат представени и преносими разплащателни аксесоари (wearables) като пръстени и гривни, които ще демонстрират как благодарение на дигитализацията всяко свързано устройство може да се превърне в надеждна разплащателнa технология, осигуряваща ползи както за потребителите, така и за търговците.
„Откакто дигиталната революция коренно промени същността на търговията, потребителите искат да пазаруват и плащат по най-удобния спрямо нуждите им начин, да го правят от всяко устройство, което притежават и от всяко място, на което се намират. Mastercard помага на търговци от цял свят да съчетаят онлайн и офлайн търговията и да изградят силно присъствие във всички канали и устройства. Комбинирайки интелекта на Pepper със сигурността на дигиталните разплащания с Masterpass, ние демонстрираме как традиционната търговия лице в лице и роботиката в близко бъдеще ще подобрят търговската практика и ще повишат оперативната ефективност, предоставяйки персонализирани, мигновени и сигурни разплащания", заяви Артур Туремка, генерален мениджър на Mastercard за Балканите.
„Mastercard е горд партньор на фестивала Webit, защото споделяме обща визия – бъдещето се случва сега. Ние го създаваме и развиваме непрекъснато чрез технологичните си иновации. България е държава с голям интерес от страна на потребителите към новите технологии във всички сфери на живота – от търговията до „умните градове" и отвъд това. И Mastercard е тук не само, за да показва решенията си, но и за да внедрява иновации в практиката, с което подобрява живота на хората", заяви Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България и Македония.
Посетителите на щанда ще имат възможността да се запознаят с Pepper, да пробват последните технологични решения и да преживеят допълнителни безценни изненади от 9:00 до 18:00 ч. на 25-и април и от 9:00 до 19:00 на 26-и април.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент