16:35 ч.

10.08.17

1 мин.

0

0

0
Лихвите падат, борсата расте

Лихвите по депозитите и кредитите ще продължат да падат през следващите месеци. Това показва анкета на Министерството на финансите сред финансовите посредници - банки, пенсионни фондове, инвестиционни посредници и колективни инвестиционни схеми. Наред с това очакванията на финансовите посредници за развитието на основните индекси на Българска фондова борса продължават да бъдат оптимистични и за третото тримесечие на 2017 г., като балансовите им оценки леко се повишават спрямо предходното изследване. Това кореспондира и с традиционно по-слабите летни месеци и очаквания за по-активна търговия на борсата през есента. Като цяло финансовите посредници дават положителна оценка за текущата икономическа ситуация.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент