17:58 ч.

17.02.17

1 мин.

0

0

0

Улесниха достъпа до данни за обществените поръчки

от редактор |

Улесниха достъпа до данни за обществените поръчки

Агенцията по обществени поръчки добави нови възможности за визуализиране на информацията, публикувана в Регистъра на обществените поръчки с цел улеснение на потребителите.


Чрез началната страница на Портала за обществени поръчки потребителите имат възможност да разгледат в структуриран вид поръчките и договорите, които са публикувани на предходния календарен ден. Достъпът до двете нови възможности за търсене не изисква предварителна регистрация от страна на потребителите.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент