13:30 ч.

09.03.17

1 мин.

0

0

0

Шефът на КЕВР няма да прави изявления до изборите

от редактор Росана Манева |

Шефът на КЕВР няма да прави изявления до изборите

Председателят на КЕВР Иван Иванов заяви, че няма да прави изявления до изборите. Аргументът му е, че решенията на Комисията могат да бъдат използвани от политическите партии, съобщава БНР.


"Всяко изявление, направено от председателя на Комисията, уви, може да бъде тълкувано неправилно, може да се придават и политически аспекти. По тази причина, както и да защитя авторитета на комисията, до провеждането на изборите няма да бъдат правени никакви публични изявления от председателя на Комисията", заяви Иванов.


Изявлението на Иван Иванов идва ден, след като стана ясно, че водата в София най-вероятно ще поскъпне с исканите от концесионера 18%, тъй като членовете на енергийния регулатор не са съгласни да бъде върнат за преработка бизнес планът на дружеството.


Предстои да бъде решено и дали природният газ да поскъпне от първи април с исканите от "Булгаргаз" 32 %.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент