През празниците ЕНЕРГО-ПРО няма да спира тока на длъжници

През празниците ЕНЕРГО-ПРО няма да спира тока на длъжници | StandartNews.com

Във връзка с предстоящите празнични и почивни дни ЕНЕРГО-ПРО напомня, че клиентите, пропуснали да платят сметките си за ток, могат да покрият задълженията си по удобен за тях начин – в брой, по банков път или през интернет.

В случай че предпочитат плащане в брой, клиентите на ЕНЕРГО-ПРО могат да посетят в работните дни Центровете за обслужване на клиенти на компанията или касите на EasyPay, FastPay, Информационно обслужване и Български пощи.

Информация за адресите и работното време на клиентските центрове и на касите може да бъде намерена на адрес: www.energo-pro.bg/bg/Nashite-adresi. На 23 и 30 декември 2017 г. касовите салони на Български пощи ще работят по графика за съботни дни. През почивния 27 декември клиентите могат да платят сметките си в дежурни пощенски станции. Всички възможности за плащане, които ЕНЕРГО-ПРО предлага, са описани на интернет страницата на компанията.

В периода 23 декември 2017 г. – 2 януари 2018 г. ЕНЕРГО-ПРО няма да прекъсва тока на своите клиенти, пропуснали да платят в срок задължения си за консумирана електроенергия, обявиха от компанията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай