Златева: Не са водени разговори за коалиция с ДПС

Златева: Не са водени разговори за коалиция с ДПС | StandartNews.com

След изборите през март никога не е ставало въпрос, нито са водени разговори за коалиция с ДПС, категоричен бе зам.-председателят на БСП Деница Златева пред bTV. 

Тя определи като мъдро решението на ръководството на БСП тя да не участва в кабинета „Борисов 3". Златева беше вицепремиер по подготовката на европрпедседателството в служебния кабинет на Огнян Герджиков и беше поканена от Борисов да остане и в редовното правителство на този пост.

Златева обяви, че е виждала дупки в бюджета на НДК, чийто принципал бе, но не е имала възможност за толкова кратко време да реагира. 

Изказваме съболезнование на семействата и близките на загиналите. Надаваме се, че тези над 100 души, които бяха ранени, ще се възстановят бързо, заяви тя по най-горещата тема на деня. "Европа ще трябва да покаже лидерство. С общата политика за сигурност и по-засилено сътрудничество между отделните служби за сигурност и нашите в България ще успеем с превенция да предотвратяваме такива случаи за в бъдеше", каза тя.

Златева поясни, че в системата на МВР отдавна има напрежение и сътресения и по отношение на неизплащане на полагаемите им средства за закупуване на облекло. Тя подчерта, че вчера отново сме станали свидетели на това недоволство. „Ние като общество трябва да оценяваме по достойнство и работата на МВР и на Министерство на отбраната, защото всеки един от нас е зависим от техните служители", каза още Златева

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай