08:25 ч.

14.03.18

1 мин.

0

3

0

Йорданка Фандъкова проверява изграждането на третия лъч на метрото

от редактор |

Йорданка Фандъкова проверява изграждането на третия лъч на метрото

Столичният кмет Йорданка Фандъкова ще провери днес изграждането на третия лъч на метрото.


Инспекцията ще бъде на метростанцията при Александровска болница на ул."Георги Софийски". В момента се изграждат 12 км от третия лъч на метрото и 12 метростанции. Планирано той да бъде готов до края на 2019 г.


Строителството на третия лъч от софийското метро започна в началото на 2016 г. с най-тежкия участък между "Красно село" и "Малък градски театър зад канала" в центъра на града.


Заради строителните работи няколко ключови кръстовища в центъра на София бяха с ограничен капацитет или изцяло блокирани.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:56 · 14.03.2018
Ей голяма простотия има в тоя български народ
Потребител · 09:51 · 14.03.2018
Йорданка да си преброи бездомните кучета в града и да отчете приръста на популацията.
КЩ1 · 09:30 · 14.03.2018
ДЖЕНДЪР ПАТКА
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент