Призът „Най-добър планински хотел за 2017 г.“ е за апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс

Призът „Най-добър планински хотел за 2017 г.“ е за апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | StandartNews.com

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи престижните годишни награди за постижения в хотелиерство, ресторантьорство и мениджмънт за 2017 година.

За поредна година апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс беше сред наградените, като тази година той беше удостоен с отличието „Най-добър планински хотел за 2017 г.".

Оценката идва като заслужено признание за мащабната инвестиционна програма, реализирана в хотела през последните 3 години. Бяха изградени изцяло нов и модерен СПА център, нови кабинети за аюрведа клиниката, новооткрит ресторант „Фондю" с уникална швейцарска кухня и елегантен алпийски дизайн, извърши се цялостен редизайн на лобито.

Традицията за връчването на тези награди датира от 1996 г. и носители на наградите стават хотели, ресторанти и общини, министерства и компании, които имат реален принос за развитието на туризма и предприемачеството в България.

Сред официалните гости на събитието бяха Валери Симеонов – заместник министър-председател на Република България, Ирена Георгиева – заместник-министър в Министерството на туризма, Султанка Петрова – заместник-министър в Министерството на труда и социалната политика, Драгомир Николов – Изпълнителен директор на Агенция по заетостта, Йорданка Фандъкова – кмет на Столична община, кметове на общини и сдружения, собственици и мениджъри на туристически фирми и търговски компании.

Признание за високото качество на бранда „Лъки Банско" през 2017 г. е и оценката на Expedia - един от най-големите международни туроператори. Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс може заслужено да се гордее с оценка 4,7 от Expedia при максимален ранк 5.

Акаунт мениджъра за България г-жа Ваня Димитрова потвърди новината, че международният туроператор Expedia възнамерява да инвестира много усилия и средства в рекламирането на Банско, като водещ ски курорт на Балканите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай