Подкрепете общността в обединеното дясно – Реформаторския блок

Подкрепете общността в обединеното дясно – Реформаторския блок | StandartNews.com

Обръщение на кандидат-депутата от коалицията „Реформаторски блок – Глас народен" Пепа Деведжиева:

Много мислих какво да напиша в този последен ден на кампанията и как да поискам вашата подкрепа. И реших, че най-сериозният аргумент в полза на Реформаторския блок е, че ние сме единственото обединение на десни хора и партии, което натрупа своята история. Блокът беше създаден след провала на десницата на изборите през 2013 г. и въпреки всички трудности и противоречия успяхме да го съхраним.

Наскоро бях изправена пред дилемата дали да остана в ДСБ, партията, на която съм един от учредителите, или да се присъединя към Реформаторския блок. Избрах блока, защото е по-смислено да надграждаш, отколкото всеки път да започваш да правиш нещо ново. Това е по-трудно, но ние дължим това на избирателите, които се измориха от крамолите в десницата и които никога няма да признаят ГЕРБ за истинска дясна партия. Те трябва да имат алтернатива и усещане за стабилност, за общност.

Няма да крия, че между нас, Реформаторите, има различия, че понякога прехвърчат искри, но все пак ние сме общност. Общност от десни хора, които знаят, че трябва да вървят по общия път, на който стъпихме заедно преди години. И ако в разединената десница има някакво обединение, то това е Реформаторският блок. Затова се обръщам към вас, нашите избиратели, с апел да ни подкрепите на 26 март. Вярвам, че имаме обединение в това, че дясното не трябва да бъде монопол на ГЕРБ. Десницата е необходимият гарант за реформите и коректив на опитите днешният ни нормален ден да бъде отложен в неясен хоризонт за неговото осъществяване. Нека си дадем шанс, а всичко това започва с вашата подкрепа за Реформаторския блок с бюлетина 21!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай