18:25 ч.

12.01.18

1 мин.

0

4

0

ПАК ПРОВОКАЦИЯ: Сигнал за бомба в НДК

от редактор |

ПАК ПРОВОКАЦИЯ: Сигнал за бомба в НДК

Подадено е злоумишлено обаждане за сградата на НДК.


Стандартните действия по проверка на място вървят към приключване.


На този етап няма открито нищо съмнително. Евакуират Народния дворец на културата, за да се направят проверки, информира БНТ.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:42 · 13.01.2018
Дългата ръка на Партията БС Псе сили да проваля всяка стъпка на Правителство и управляващи с измамната идея, че така, ще се приближи до властта по-лесно-л Комунистите никога не са имали уважение кавм нещо или някого, освен към парите, които са натрупали, в разрез с идеологията им.
Потребител · 20:26 · 12.01.2018
ГАДИНИ, СПРЕТЕ С ИДИОТИЗМИТЕ СИ,НЕ ПРЕ4ЕТЕ,КАТО НЕ ПОМАГАТЕ,НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА,КОЕТО НЕ ИСКАТЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ВАС ИЛИ СРЕ6ТУ ВАС.
Потребител · 21:11 · 12.01.2018
@Потребител Те все си мислят че няма да са тези на които ще се случи лошо и правят зло на другите, ако не се случи директно на тях, понежа са откраднали или зацапали пътен знак за намаление на скороста или завои и излетят през ноща от пътя.Или са счупили осветлението на подлеза , и като минат нощно време някой друг като тях да ги набие и ограби там ,или да си счупят крак в някоя дупка.Но да направят лошо за да е лошо е девиза им.Разбира се това за полицията не е проблем или престъпление.
Потребител · 18:40 · 12.01.2018
Както пишат с боя по пътните знаци и стени на блокове, чупят пейки,лампи, автобуси,влакове и други обществени неща ,така и злонамерно се обаждат че има бомба в НДК, или че има пострадал в Бърза Помощ без да има такъв.Кой беше този казъл за 80%? Явно е добре проучил, но не дъжи отговорност на МВР и други държавни структори да си вършат работата.А и никои не е питал за телефона ,адреса и името на подателя на сигнала.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент