07:55 ч.

05.10.18

2 мин.

0

7

0

Орбан благодари на наши евродепутати

от редактор |

Орбан благодари на наши евродепутати

Унгарският премиер Виктор Орбан лично благодари на всеки от българските евродепутати, които на 12 септември подкрепиха страната му и отхвърлиха налагането на санкции срещу нея. Представителите на управляващото мнозинство Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Емил Радев, Владимир Уручев, Асим Адемов от ГЕРБ/ЕНП, както и Ангел Джамбазки и Николай Бареков от Европейски консерватори и реформисти гласуваха срещу предложението да бъде отнето правото на Унгария заради политиката й за мигрантите. Докладът срещу Унгария бе изготвен от зелената евродепутатка Джудит Саргентини. Ангел Джамбазки нарече това отмъщението на Сорос заради твърдата политика на Орбан за изгонването на международния спекулант и структурите му от Унгария.


Благодарствено писмо изпрати Орбан на всеки от подкрепилите го български евродепутати. Новината съобщи във фейсбук Николай Бареков и публикува писмото с думите: "Гордея се, че третият ми син се казва Виктор". След него и Ангел Джамбазки и Асим Адемов потвърдиха, че също имат писма.


"Бих искал да изразя своята благодарност за Вашата подкрепа по време на гласуването на доклада за ситуацията в Унгария, което се проведе в Европейския парламент на 12 септември", пише Орбан. И допълва: "Вярвам, че този доклад е присъда срещу Унгария и унгарския народ. Той не само е базиран на политически инсинуации и фактологични грешки, но и прилага двойни стандарти и по този начин подкопава доверието и почтеността на Европейския парламент и на европейските институции като цяло".


Премиерът на Унгария подчертава, че оценява дадената подкрепата за националния суверенитет и солидарност. И уверява, че "независимо от срамните атаки на проимиграционните сили", Унгария няма да се поддаде на изнудване.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Анонимен · 20:56 · 06.10.2018
Шопе човека е прав ако някой те “посъветв “поне веднъж повече няма да си позволиш да остроумничиш и да се държиш като недосегаем . Като си толкова отворен кандидатирай се , издай вестник или направи нещо . Не показвай мускули зад кулиси . Че то в момента трябва да отгатнем кой е кукловода
Shopeto · 08:13 · 07.10.2018
@Анонимен Хм.... може донякъде и да си прав, но аз поне съм се регистрилал и съм казал, че съм от шопско. "Човекът" обаче се прави на мъж напълно анонимно - като всички мижитурки в тая страна. На улицата са сиви мишлета, тук обаче са тигри с 15-сантима нокти.
Като ме съветваш "да направя нещо", защо си мислиш, че не правя нищо? И защо мислиш, че съм "кукла на конци"? И ти ли вярваш, че някой ми плаща за да пиша тук? Хайде използвай собственият си мозък... още ли го вярваш?
Не мога ли да съм просто човек...
Потребител · 15:41 · 05.10.2018
Bravo pich dryj se meineta im na pidirasite ot Bruksle.
Shopeto · 18:10 · 05.10.2018
@Потребител Нормално не коментирам неграмонти писания, но при теб ще направя изключение:
Това тук е България и тук езикът е български, както са български и проблемите ни, и техните решения, и всички други теми за които си чешаме езиците тук. Затова чужденци като теб тук не са добре дошли така, че събирай си гнусните лафове и чупката обратно в тролската фабрика от която си изпълзял.
Потребител · 01:02 · 06.10.2018
@Shopeto Изрод нарeчeн шопeто, които за eдин дeн комeнтира 100 пъти И читатeлитe са длъжни да му чeтат изпражнeнията, да си затваря устата за това кои грамотeн И кои нe. Всeки има парво на комeнтар, нe само ти шопска свиня! Макар И с грeшки, човeкът има 1000 пъти по-правилно вижданe от тeб, шопe мръсно копeлe, които мислиш, чe си много интeлигeнтeн. Ти си eдна платeна подлога. Ако ми паднeш, зъбкитe ти щe избия до eдин да няма нищо в гнисната ти зурла!
Shopeto · 19:26 · 06.10.2018
@Потребител Първо: няма как да ми забраниш да пиша - твоето царство още не е дошло. Това ни води директно към
Второ: нищо не можеш да ми направиш, дори с пръстче не можеш да ме пипнеш защото
Трето: няма "да ти падна", но дори и това да се случи
Четвърто: как стигаш до идеята, че си в състояние, физически имам в предвид, да ми избиеш каквото и да е?
Това, че съм с по-доброто образование (и възпитание), дори ти не оспорваш... добре, поне за едно нещо сме на същото мнение.
Потребител · 10:42 · 05.10.2018
А на червените евродепутати и Нинова - кукиш
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент