20:40 ч.

05.06.18

3 мин.

0

19

0

ГЛЕДНА ТОЧКА: София прайд е частно парти, финансирано отвън

от Карлос Контрера, столичен общински съветник от ВМРО-БНД |

ГЛЕДНА ТОЧКА: София прайд е частно парти, финансирано отвън

ВМРО има устойчива позиция против традиционния София прайд назад в годините. Многократно сме изтъквали аргументите, че това събитие противоречи на нашата традиционна национална философия.


Става въпрос за чужди влияния, които с финансово стимулиране отвън, се опитват да прокарат у нас идеята, че ние трябва да си изменим вътрешния правов ред в посока краен либерализъм. От няколко години самите организатори на гей-парада не крият, че имат вече политически искания от типа признаване на еднополови бракове, осиновяване на деца от еднополови двойки и т.н. Всички онези процеси, които са успели да наложат в Западна Европа. И сега ние се явяваме поредното експериментално поле за тази джендър идеология, както нашумя покрай Истанбулската конвенция. Няма как, като традиционалисти и консервативни хора, които уважават и Българската православна църква, да подкрепяме подобно нещо. Всъщност организаторите и участниците в гей парада са едни абсолютни тоталитаристи и тяхната идея не е да се борят за права и демокрация, а да наложат силово една чужда за българите доктрина.


Втора поредна година сезирам министъра на вътрешните работи Валентин Радев, че съгласуването от страна на полицейските органи за провеждането на това мероприятие в центъра на София, се извършва в нарушение на законите. И с този сигнал, който депозирах до него, съм описал следната ситуация. МВР изкарва по 1300 полицаи да пазят това мероприятие. Плащат тези разходи с парите на данъкоплатците и в същото време не изпълняват законното задължение, ако има данни за опасност от нарушаване на обществения ред, парадът или трябва да бъде забранен или да бъде пренасочен за друг ден, друго място, друг час. Т.е. МВР в момента изпълнява закона на половина, което си е чисто правонарушение. И аз съм задал официално тези въпроси, за да получа отговор кое, аджеба, е вярното. Ако има опасност за обществения ред, защо не са подали информация към Столична община да го забрани. Ако няма опасност за обществения ред, на какво основание се изкарват тези над 1000 и повече полицаи да пазят гей-парада. Сами съзнавате, че има вътрешно противоречие между действия, думи и дела на силовото ведомство.


Ето, в Ботевград примерно, отново има проблеми с тежка битова престъпност и в същото време вместо да насочим този ресурс към малките общини, за да спасим хората от циганските банди или каквито да е други престъпници, които вилнеят там, ние плащаме стотици хиляди левове, за да направим кефа на една маргинална групичка в центъра на София. Това реално е едно частно парти на група хора, които на база на хомосексуалните си изпълнения в кревата, желаят да определят политическия ход на обществото по темата пол, брак и т.н. И това се прави силово и се налага и, за съжаление, чрез представители на някои медии, които открито лобират в тази посока.


Нашата европейска цивилизация казва, че личната сфера на човек е неприкосновена, но и неговите интимни тежнения не трябва бъдат налагани на обществото. А тези хорица правят точно обратното. Те от креватните си изпълнения правят политика по улиците на столицата. И ни убеждават, че това е нормално, защото еди си къде било прието. Да де, ама обществата в света са различни по своята философия и никой не трябва да бъде принуждаван да приема нещо, което не харесва. Това се нарича диктатура. Аз и един друг акцент давам. Преди американският посланик беше много активен в пропагандирането на тази джендър идеология, но виждате, че до момента щатското посолство мълчи. Защо? Защото политиката на Вашингтон се обърна на 180 градуса и вече там не се гледа с добро око на този износ на джендър идеология. И поради тази причина посланикът мълчи, за да не му изстине мястото. Според мен организаторите на гей парада малко спекулират с въпроса дали столичният кмет подкрепя или не парада. Факт е, че Столична община излезе официално с тази позиция, което беше много тежка грешка, но аз не мисля, че кметът ще застане до тях на прайда.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 02:16 · 07.06.2018
Има някои които са родени така и нямам нищо против тях и какво си правят в спалните, но болшинсвтото стават обратни по социални причини. Точно тези трябва да си бъркат по гащите на улицата, за да се покажат, което е и основната цел на хетеросексуалността им.
Потребител · 07:46 · 06.06.2018
Тия швестери и педали са ония умните и красивите, ранобудните, зелените, деос, меос и т.н.
Всички тия пендели лапат долари и пишки на хамериканците.
Потребител · 05:04 · 06.06.2018
Пeдeраститe активно слагат минуси на всички нормални морални комeнтари.
Потребител · 03:10 · 06.06.2018
Заради такива Олигофрени- педдерази НАМАЛЯ населението на България. Тия са Луди или Сакакати(без полови органи). Нека ходят в Психиатрии и болници и да се лекуват, или да си стоят къщи. Най- много педдерази има в затворите и в фирмите- Вииваком, Емтел. Тия фирми убивват хората в България. Трябва да избием и пратим в психиатрия педдеразите за да я има България.
Shopeto · 08:08 · 06.06.2018
@Потребител Хитлер беше на твоето мнение и изби 70.000, това ли ни предлагаш и ние да направим? Знаеш ли как свърши тази история - с 50 милиона жертви. Или като в Иран да ги бесим по площадите? Само дето като сее почне един път с педалите, накрая да не стигнем и до теб - каква ти е гаранцията, че няма да те обявят и теб за сбъркан един ден, защото ти е крив носът или заекаш?
BarakBaghdadi · 10:54 · 06.06.2018
@Shopeto Ох, намеси Хитлер, отново много ниско падна.

Какво общо има прайда с гей правата. Никой не им пречи да са гейове, просото хората не искат брадати мъже с пера и по прашки да им думкат под прозорците, толкова ли ти е трудно да го вденеш??

Ти си обаче наистина либерастен трол. Много отчетливо се хвърляш по строго определени теми. Само като видя заглавието и знам, че си там!
BarakBaghdadi · 10:54 · 06.06.2018
@Shopeto Иран бесел гейовете, ама никога нищо не казваш за дясната ръка на САЩ - Саудитска Арабия, там също бесят и режат грави. Умерените джихидисти, въоръжавани от САЩ, колко хора хвърлиха от покривите, щото уж били гейове....не Иран, Иран, Иран.....и Русия! Няма ли да добавиш нещо да гейовете в Русия?
Shopeto · 08:10 · 07.06.2018
@BarakBaghdadi Щом настояваш: гейовете в Русия не ги бесят, само ги бият и малко по затвори висят.
Ти не разбираш, тук не става въпрос за това дали на някой му харесват гей-пааради или не: това са опити да се ограничат елементарни човешки права. Намираш ли за редно, държавата да наднича в спалнята ти, за да провери дали си "нормален"? И кой ще определя какво е нормално и какво не? Точно така се стига до диктатури, затова се възмущавам. Иначе и мене ме дразнят.
BarakBaghdadi · 14:04 · 07.06.2018
@Shopeto "Щом настояваш: гейовете в Русия не ги бесят, само ги бият и малко по затвори висят." - верно? Каква ти е статистиката за затворените гейовете в Русия само защото са гейове? Дай да видим? Само без редовното "всички знаем, виж в Интернет" моля!

Кой ги бие гейовете в Русия? Колко има бити само защото са гейове?

На Изток и особенно Източно православните сме "по-закостеняли" към тия толкова модерни на Запад неща. Аз лично не го намирам за чак толкова зле....а не съм хомофоб, ни най-малко!
BarakBaghdadi · 14:07 · 07.06.2018
@Shopeto "Намираш ли за редно, държавата да наднича в спалнята ти, за да провери дали си "нормален"? - моля? Коя държава, кога и по какъв начин наднича в спалнята ми? Да не си почнал най-накрая да говориш за Саудитска Арабия?
Потребител · 03:05 · 06.06.2018
Слeд като e тeжка крими атмосфeрата в Благоeвград кога ВМРО каза да вe олeкоти рeжима И достъпа на оръжиe за хората да со пазат имота И живота И закона да ГИ пази...кога вe сeтиха чe положeниeто e тeжко оф eдин дeн дърпанe на рeсурси за парада...парада можe да e гeи ама вмро са си чисти пeдали
Потребител · 03:00 · 06.06.2018
Много e важно да сe рeгулира сажитeлството мeжду хомо двоики за да могат да дeлят имот при развод И да получават пeнсии вдовишки като при хeтeро двоики , ако сe забрани да имат дeца ОК , но всe пак нормални сeмeиства в БГ са малко и много абортион има ощe , та това e добра опция да сe спаси някоe датe хубаво e да вe взeмe под вниманиe всички фактори
Потребител · 01:49 · 06.06.2018
Педерастите да се лекуват чрез кастрация
Shopeto · 08:10 · 06.06.2018
@Потребител А хомофобията се лекува с образование.
Потребител · 01:21 · 06.06.2018
Не е проблем че са обратни, проблем е че се парадира с това. Нека си правят каквото искат в къщи, на на улицата. Да не вземаме само лошото от Запада
Shopeto · 22:55 · 05.06.2018
Съжалявам, че отново ще хвърлям кал по хората, но след тези мъдрости за "креватните изпълнения" просто не мога да се сдържа.
Към вгосподинът и всички други хомофоби с тази страна: Вие сте единствените, които правите от това политика. Какво прави съседът ми в спалнята си, не ме и не трябва да ме интересува. Нарича се лична сфера. Писна ми да слушам, само с това се занимавате. Който няма съмнение в сексуалната си ориентация, би трябвало да не му се привиждат навсякъде рогати джендъри.
Аман от педерасти в тая страна.
Потребител · 23:43 · 05.06.2018
@Shopeto Ти пeдeрас ли си или да?Нe ти нe си пeдeрас ти си голям пeдараз
Shopeto · 07:58 · 06.06.2018
@Потребител Научи се поне как се пише "педераст", преди да коментираш. И за твоя информация: не, не съм.. А ти?
Trumputin · 21:15 · 05.06.2018
ни парада парад ни българитe българи откадe го довлeкохтe тоя да e вмро
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент