09:30 ч.

14.12.17

1 мин.

0

0

0

10 километра опашка от тирове на "Капитан Андреево"

от редактор |

10 километра опашка от тирове на "Капитан Андреево"

Тази сутрин опашката от тирове, чакащи да излязат от България през граничния пункт "Капитан Андреево" достигна 10 километра. В сряда колоната от товарни автомобили беше дори още по-дълга - над 15 километра.


"Има изключително нарастване на трафика на тежкотоварни автомобили. Предвид предстоящите празници, трафикът е изключително интензивен", коментира пред NOVA Красимир Фучеджиев, заместник-началник на митница "Бургас".


"За октомври и ноември ние имаме над 100 000 обработени камиона, което в сравнение със същия период на миналата година е 10-15% повече. В денонощие се обработват минумум 1000 камиона в двете посоки. Всички платна работят на вход и изход", съобщи той.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент