10:05 ч.

16.03.17

1 мин.

0

2

0

ВАС гледа делото за пръстовите отпечатъци

от редактор |

ВАС гледа делото за пръстовите отпечатъци

Върховният административен съд ( ВАС ) ще гледа делото за пръстовите отпечатъци в болниците. Делото е насрочено във ВАС за днес.


Становището на страните в спора около въведената през ноември електронна автентификация е, че прилагането й в извънболничния сектор може едноактно да я блокира.


Министърът на здравеопазването д-р Илко Семерджиев обяви още при встъпването си в длъжност, че ще отмени пръстовия отпечатък за достъп до болничните заведения.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:27 · 16.03.2017
Москов трябва да си носи отговорността за тази глупост.
Потребител · 10:13 · 16.03.2017
Похарчиха се няколко милиона може би около осем за четци на лични карти и пръстови отпечатъци и се оказва че това са хвърлени на вятъра пари. Кой ще понесе отговорност????
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент