В ОН КЛИНИК лекуват хемороиди без операция

В ОН КЛИНИК лекуват хемороиди без операция | StandartNews.com

Страдате ли от хемороиди? Срамувате се да говорите за проблема? Ама той никак не е безобиден. Това стана ясно по време на пресконференция в ОН КЛИНИК, водещ медицински център за премахване на хемороиди без операция.

Журналистите бяха запознати с темите на работна среща, на която гостуващият лекар от Русия към международна верига медицински центрове ОН КЛИНИК - Русия д-р Лариса Владимировна Бирюкова запозна българските лекари с новостите в лечението на заболяването.

От 100 човека почти половината страдат от това заболяване, често без дори да знаят за това. Страдащите от хемороиди обикновено късно научават, че съществува безкръвен метод за незабавно справяне с проблема.

Именно заради това те удължават разрешаването му като се опитват да притъпят болките с медикаменти или игнорират кръвта върху тоалетната хартия с надеждата, че това няма да се повтори. Но това винаги се повтаря, т.к. хемороидите не изчезват, а преминават в следващата фаза на развитие и все по-често напомнят за себе си. Ако хемороидалната болест не се установи навреме, тя продължава да набира сили.

Още при първите неудобства в аналната област е желателно да се консултирате с проктолог.

ОН КЛИНИК разполага с проктологично отделение, специализирано в премахване на хемороиди и анални фисури без болка и без операция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай