Столични болници обявиха безплатни прегледи

Столични болници обявиха безплатни прегледи | StandartNews.com

Началото на седмицата започна с безплатни прегледи в две столични болници. Лекари в осем различни специалности ще консултират нуждаещите се в "Св. София". Във ВМА пък продължават прегледите за лаймска болест.

В болница Света София гинеколози, ортопеди,невролози, хирурзи и очни специалисти ще бъдат на разположение на нуждаещите се до 12.30 часа. От лечебното заведение напомнят, че прегледите ще се извършват само след предварително записване по телефона.

Желателно е пациентите да носят със себе си медицински документи, които удостоверяват здравословното им състояние, напомнят от лечебното заведение и уточняват,че ако по време на прегледа се наложи назначаването на изследвания, те ще трябва да се заплатят от пациентите по ценоразписа на болницата.

За бъдещите майки са предвидени безплатни беседи от 16 часа. Ако имате интерес към тях също е нужно предварително записване.

В столичната Военномедицинска академия, пък още от 10 сутринта в клиниката по Инфекциозни болести ще преглеждат за лаймска болест. До 20 септември всички записани пациенти ще бъдат прегледани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай