С нова дигитална платформа записваме онлайн часове при доктори от цялата страна

С нова дигитална платформа записваме онлайн часове при доктори от цялата страна | StandartNews.com

С новата платформа Супердок само за минути избирате, сравнявате и запазвате час онлайн при най-добрите специалисти от цялата страна.

До 30 юни можете да смените личния си лекар или педиатър и да спестите часове чакане пред кабинетите в болничните заведения.

С помощта на Superdoc.bg може да намерите лекар по всяко време на най-удобната локация и да резервирате час за преглед от мобилното си устройство, докато пътувате в колата или в градския транспорт.

Платформата предоставя детайлна информация на едно място, без да е нужно да се ровите по форуми и сайтовеи осигурява директна връзка с най-добрите лекарив различни специалности.

Дигиталната платформа предлага възможност за търсене по специалност и местоположение, филтриране по пол, работа с НЗОК, обявени цени, като архивира минали резервации и разполага с информация за предстоящи часове. При желание от страна на потребителя напомня за предстоящ преглед чрез е-мейл и смс.

Около 100 000 са вече регистрираните потребители на платформата, а до момента са направени над 250 000 онлайн резервации. Superdoc.bg улеснява връзката между лекари и пациенти,а след прегледа всеки пациентможе да остави мнение и да помогне на други потребители да направят своя избор.

В днешно време повече потребители предпочитат онлайн услуги за резервации (хотели, полети, билети за събития). Услугата е удобна и лесна, икономисва време и средства.Така се спестяват часове чакане пред лекарските кабинети, а ако на лекаря му се наложи да отсъства, пациентът получава съобщение няколко часа по-рано.

Над 600 лекари от цялата страна вече ползват платформата за приемане на резервации, по-голямата част от тях в София, Пловдив и Варна.

Компанията се е разраснала и е осигурила работа и възможност за развитие на безработни лица чрез сключен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за изпълнение на Проект BG05M9OP001-1.003-2858 „Осигуряване на възможности за заетост и обучение на безработни лица във фирма Супердок" по процедура BG05M9OP001-1.003 „Ново работно място 2015", финансирана от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски социален фонд.

Общата стойност на проекта е 50 475,12 лв, от които 42 903,86 лв европейско и 7 571,26 лв национално финансиране.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай