16:10 ч.

17.07.17

1 мин.

0

1

0

Оборудват медицинските екипи с паник бутони и GPS системи

от редактор |

Оборудват медицинските екипи с паник бутони и GPS системи

Здравеопазването се ангажира с тотално оборудване на всички екипи с паник бутони, GPS системи, с възможност за гласова връзка с охранителна фирма или полицията, обяви ресорният министър Николай Петров след срещата в прокуратурата.


За тази година само регистрираните форми на насилие над медицински екипи са 52 случая. Около половината от тях са чиста физическа агресия. Набелязахме някои мерки и разпределихме задачите така че всяка институция да свърши работата, която е нейна отговорност", продължи министър Петров, цитиран от "Фокус".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 16:18 · 17.07.2017
ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ЧЕ ГОСПОДИН МАНГАЛА ГО БОЛИ ХУЯ ЗА МЕРКИТЕ КОИТО ВЗЕМАТЕ .И ВИЕ МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕТЕ. ТОВА Е САМО ОТЧИТАНЕ НА ДЕЙНОСТ
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент