Как да живеем пълноценно след постоперативния период на рак на простата?

Около половината от мъжете над 50 са с чести или постоянни проблеми с потентността, казва д-р Георги Георгиев, главен уролог Он клиник – България

Как да живеем пълноценно след постоперативния период на рак на простата? | StandartNews.com

ОКТОМВРИЙСКА промоция в ОН КЛИНИК – стартирай лечение в ОН КЛИНИК и вземи своя безплатен преглед.

Успешно възстановяване на еректилната потенция, чрез комбиниран медикаментозно-апаратен курс на лечение.

Заради вас, заради нея, заради вашите отношения не отлагай проблема. Запишете час за консултация на тел. 0700 119 19. Повече информация на www.onclinic-bg.com

Д-р Георгиев какви са най-честите причини за еректилната дисфункция?

Много са причините за нарушена сексуална функция. Както знаем, с възрастта се установят различни хронични заболявания, които налагат ежедневен прием на лекарства. Съществуват обаче и по-сериозни причини – диабет, депресия, силен стрес или хормонален дисбаланс. Нарушената ерекция е маркер и за започващи проблеми със сърдечно-съдовата дейност.

В каква възраст се проявяват проблемите с мъжката потентност ?

Около половината от мъжете над 50 са с чести или постоянни проблеми с потентността, но едва 10% от тях се обръщат за помощ към специалист.

В такъв случай, може ли да се каже, че масово силният пол се опитва да реши проблема с потентността самостоятелно?

При повтарящи се „засечки" повечето мъже пристъпват към самолечение на нарушената си потентност посредством закупени от аптеката или през интернет стимуланти. Те временно дават резултат, но могат и да съсипят сексуалния живот за в бъдеще. Затова, ако се наблюдава отслабване на потентността, е необходима консултация с уролог.

Какво е лечението за този проблем и съответно каква е неговата успеваемост?

„Мъжката слабост" в много случаи е само следствие на по-сериозен здравословен проблем и лечението й изисква индивидуален подход. Всеки пациент преминава общо урологично изследване със специализирана апаратура. Лечението е комбинирано и напълно съобразено с физиологията и здравословното състояние на мъжа като категорично възстановява сексуалните му възможности. Практиката показва, че 98% от мъжете, преминали курс на лечение са възстановили напълно сексуалните си възможности и отново се чувстват уверени.

Как да живеем пълноценно след постоперативния период на РАК на простата?

След операция на рак на простатата, ОН КЛИНИК дава шанс на всеки пациент възможно най-бързо да се върне към нормален сексуален живот. След стриктно направения медицински скрининг се установява най-правилния индивидуален курс на медикаментозно лечение. Препаратите, които ОН КЛИНИК предписва, са изцяло разработка за международната верига клиники по света. Където и да пътува пациентът лечението му може да се спазва, контролира и да се проследява. За всеки случай, експертите на ОН КЛИНИК избират индивидуално за пациента най-ефективния вариант за повишаване на потентността с помощта на най-новите постижения в областта на медицината и най-съвременната техника.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай