08:30 ч.

14.09.17

1 мин.

0

0

0

Д-р Троева: Видях заместничката си на среща при министъра

от редактор |

Д-р Троева: Видях заместничката си на среща при министъра

Аз съм щастлива, че благодарение на действията, които се предприеха, дете на 5 месеца е живо, обяви д-р Тинка Троева пред Нова телевизия. Бившата шефка на фонда за лечение на деца в чужбина бе категорична, че това решение не е взето лично.


Операцията бе отлагана няколко пъти заради министъра. Той искаше лекарско становище, което лично аз му преведох. Ако е имало системни нарушения, то е имало и системен контрол. Такъв нямаше. Направена е само една проверка, продължи д-р Троева.


Аз също имах една среща с министър Петров. На нея се запознах с жената, която ме замени, каза тя. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент