10:20 ч.

16.07.17

1 мин.

0

2

0

Д-р Ненков: Не може всяка двойка лекари да е с полицай

от редактор |

Д-р Ненков: Не може всяка двойка лекари да е с полицай

В спешните отделения има много нападения над колеги, за които не знаем нищо. Повечето от тях са вербални. Не може до всяка една двойка лекари да се сложат полицаи. Единственото решение е бързо правораздаване и бързи присъди. Хубаво е да покажем последните двама хубавци, които нападнаха акушерки. Надявам се да не излезе сега, че имат високо кръвно или нещо друго. Това каза в БТВ заместник-министърът на здравеопазването д-р Мирослав Ненков.


Проблемът с тел. 112 е софтуерен и се надявам да се реши бързо. Екипите на спешна помощ са малко за София. Те са едва 13. Те трябва да взимат решение дали да отидат при човек със счупена тазобедрена става или при някой с инфаркт, за да му спасят живота, а  като закъснеят за счупената става, какво правят близките? Почват да се оплакват на вас медиите, да плюят по лекарите и да ги бият. Европа ще ни отпусне 164 млн. евро за спешната помощ. Предстои ни много работа по този проект и има много време. Европа не ни дава пари, защото сме много хубави и не ни ги подарява. Те са предназначени за оборудване, разкри д-р Ненков.


Болницата в Ловеч е в кома. Предприехме мерки, с които се надяваме да я извадим от комата. "Пирогов" е много особена болница и там цари един особен дух, което е много хубаво. Купонът и партитата за някои директори на болници свърши. Държавните болници също могат да икономисват средства при добро управление, категоричен беше заместник-министърът. ,


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:27 · 19.07.2017
Не може, докторе и няма да е нужно ако се държите с пациентите като с хора, а не кат с добитък! ВИЕ НЕ СТЕ БОГОВЕ_ВИЕ СЪЩО СТЕ ТОБИ С ЛАЙНА! Даже като гледа д-р Нейков-бая лайна !
Потребител · 11:01 · 16.07.2017
Разбира се че не може. Проблема е че се вземат данъци от българите и се дават на мангалите. в резултат на това последните се плодят като мухи и ще става още по лошо. Има виновни за това и това не са мангалите. Това са така самонаречените "ПАТРИОТИ " в парламента. Едно обещаваха а сега друго правят. С една дума- КУРВИ
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент