17:55 ч.

12.10.18

1 мин.

0

0

0

Цачева се срещна с председателя на Съда на Европейския съюз Кун Ленартс

от редактори |

Цачева се срещна с председателя на Съда на Европейския съюз Кун Ленартс

Министърът на правосъдието Цецка Цачева се срещна в Люксембург с председателя на Съда на Европейския съюз Кун Ленартс. В разговорите участваха и българските представители в Съда на ЕС Александър Арабаджиев, Александър Корнезов, Марияна Кънчева, както и генералният адвокат на съда Евгени Танчев, съобщи пресцентърът на министерството на правосъдието.


Цачева поднесе поздравления за преизбирането им и пожела успешен мандат. Тя запозна домакините с резултатите от Съвет "Правосъдие" през вчерашния ден, като отдели по-голямо внимание на подробностите около регламента за електронните доказателства. Решенията на Европейския съд, прилагани в работата на българския съд и адвокатура и взаимодействието между тях бе друга тема в разговорите между министъра и представителите на Съда на ЕС.


Участниците в срещата се съгласиха, че обученията на магистрати и адвокати са основа на добро взаимодействие между Съда на ЕС и българското правосъдие.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент