Три пъти пускали един от бандитите от "Илиянци"

Три пъти пускали един от бандитите от "Илиянци" | StandartNews.com

Един от задържаните вчера в София бандити, които са обрали чужденец, е хващан три пъти за последните 8 месеца, това разкри прокурор Иван Гешев. "Дано поне този път получи постоянна марка "задържане под стража". Лицето е хващано и в Гърция за обири", допълни той.

Прокурор Емилия Русинова обясни, че е бил обран чуждестранен гражданин. Той е бил с колата си, но престъпниците са препречили пътя му така, че той да не може да им избяга. Били въоръжени и с маски.  Впоследствие стана ясно, че с тях е действал и четвърти човек. "Вчера задържахме и четирима извършители на въоръжен грабеж", продължи Русинова. "Обирът е бил извършен сутринта в квартал "Илиянци". Четиримата са нападнали мъж и са му отнели пари, 80 000 лв, както  и ценности. Благодарение на бързите действия са установени извършителите на грабежа. И четиримата са стари познайници на органите на реда", каза тя. 

Главният комисар на МВР Младен Маринов обяви, че са открити маските, с които са извъришили кражбата. Парите също са били в тях, както и ценностите. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай