13:20 ч.

13.10.17

1 мин.

0

0

0

Пратиха в София делото срещу Тотев

от редактор |

Пратиха в София делото срещу Тотев

Окръжен съд – Пловдив изпрати в Софийска градска прокуратура делото, образувано срещу Иван Тотев, Димитър Кацарски и Димитър Колев. Това съобщиха от пресслужбата на Съдебната палата под тепетата.


С разпореждане на съдията докладчик Елена Захова от 18 септември 2017 г. Окръжен съд – Пловдив прекрати съдебното производство по НОХД №1301/2017 г. и върна делото на Софийска градска прокуратура за отстраняване на допуснати съществени процесуални нарушения. Окръжен съд – Пловдив прие, че в хода на досъдебното производство са допуснати съществени нарушения на процесуалните правила.


Дадени са указания прокуратурата да отстрани тези нарушения.
Разпореждането е подлежало на протест от прокуратурата и обжалване от обвиняемите и защитниците. Нито една от страните не се е възползвала от правото на протест или жалба.


На 12 октомври 2017 г. разпореждането на Окръжен съд – Пловдив влезе в сила. Днес делото беше изпратено на Софийска градска прокуратура за отстраняване на нарушенията.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент