13:55 ч.

09.08.18

1 мин.

0

5

0

Десислава Иванчева пак бе закопчана на излизане от болницата

от редактори |

Десислава Иванчева пак бе закопчана на излизане от болницата

Снимка: Фейсбук


По-рано от първоначално обявения час и отново с белезници на ръцете и краката обвинената за подкуп кмет на столичния район „Младост" Десислава Иванчева беше изписана от „Майчин дом", където през миналата седмица постъпи за изследвания. Това съобщиха от екипа й във „Фейсбук".


„Най-лошото е, че тя няма да бъде в лечебницата на Централния затвор, а директно в ареста, където условията разрушават здравето им. Ще изпратим протестна нота до посолствата на демократичните държави и до европейските институции", пишат още сподвижниците на Иванчева.


Довеждането й с белезници на ръцете и краката предизвика противоречие, като юристи коментираха, че в случая не става дума за специално отношение към кмета, а за нарушаваща законите и Конституцията практика, прилагана спрямо всички арестанти, които се конвоират до лечебно заведение. Властите обаче обясниха действията си с множеството случаи на избягали лица.


Днес се очакваше акция в подкрепа на Иванчева, но по-ранното й изписване я осуети. В понеделник пред Министерския съвет обаче ще има протест.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 22:52 · 09.08.2018
Линч и за разпространителите на фейк новини
Потребител · 17:03 · 09.08.2018
Защо лъжете? На излизане Иванчева не е била "закопчана", окована или с белезници. Омръзна ни с тези фалшиви новини - докога?
Факт · 16:49 · 09.08.2018
БКП+ДС=БСП+ГЕРБ
ШШШТ · 14:14 · 09.08.2018
ЕСТЕНСТВЕНО ЧЕ Е ВЪРЗАНА .ТОВА ДА ПОКАЗВА НА ОСТАНАЛАТА ПАСМИНА ДА СЛУША
Потребител · 14:23 · 09.08.2018
@ШШШТ Линч за БСП-престъпниците, за да се ПРЕВЪЗПИТАТ!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент