Жельо Бойчев: Размахват тоягата към Румен Радев

Жельо Бойчев: Размахват тоягата към Румен Радев | StandartNews.com

Напрежението между ГЕРБ и президента е очевидно. Това е много тежка конфронтаци. Това се видя и днес в НС при разследването на етапите от поръчката на нови изтребители. Вижда се безпрецедентен натиск, обяви заместник-председателят на ПГ на "БСП за България" Жельо Бойчев пред БНТ.

Бе направен опит президентът да бъде притиснат в ъгъла и да си знае мястото, но това няма да стане. Ние имаме един президент, който има мнение и го изразява. Той формира определени тези във външната политика на страната ни, продължи Бойчев.

Служебното правителство направи класиране на предложенията и то на база заключение на работната група, в която участваха експерти от различни политически партии. Това е само един етап от тази процедура. Тя не задължава правителството за каквото и да било. Нищо конкретно не се е случило. Когато има решение по тази сделка тя влиза за ратификация в НС и следват дебати. Това, което бе направено днес бе безсмислено. Това е размахване на тоягата срещу президента Радев. Казва му се, че той няма мнение, категоричен бе Бойчев

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай