08:45 ч.

20.04.17

1 мин.

0

0

0

Започват заседанията на 44-тия парламент

от редактор Росана Манева |

Започват заседанията на 44-тия парламент
Снимка: БГНЕС

От днес започват редовните пленарни заседания на 44-тия парламент, след като депутатите се заклеха вчера.


Тъй като все още няма внесени законопроекти, днес и утре депутатите ще изслушат четирима от служебните министри.


Тази сутрин в 9 часа на въпросите на народните представители ще отговаря вицепремиерът Деница Златева. Тя ще представи напредъка на страната ни при подготовката на председателството на България на Съвета на Европейския съюз през 2018 г.


По искане на "БСП за България" първа точка в петък се предвижда да бъде изслушване на министрите на здравеопазването, на околната среда и на регионалното развитие и благоустройството относно предприетите мерки за гарантиране здравето на населението във връзка със завишеното съдържание на уран във водата в Хасково.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент