За 5 дни докараха лампите от едната тръба на "Ечемишка" в другата

За 5 дни докараха лампите от едната тръба на "Ечемишка" в другата | StandartNews.com

Важно е да видим ние какво сме направили и ние какво сме сгрешили. Новата ни програма е направена на базата на старата и на това, какво може да променим. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на откриване на Национална политическа академия на ГЕРБ в Стара Загора, на която представяме приоритетите в предизборната програма на партията.
"Всички партии напълниха торбите си с обещание, а ние даваме само реални цифри", отсече той.

"След КТБ беше подготвен сценарий и друга банка да падне", призна Борисов, който поясни, че една от опорните точни на опонентите им е да твърдят, че ГЕРБ са направили дълга. "Не, ние го взехме, когато беше изгодно", поясни той.

"Атаката срещу ГЕРБ от другите партии е защото няма зад какво друго да застанат. Удивен съм от нежелание да се припомни какъв Закон прие БСП, когато си тръгна от тройната коалиция. Това е най-срамният закон в историята ни - Закона за амнистията", поясни бившия премиер.

"Как така служебният кабинет направи толкова бързо ревизията на кабинета "Борисов 2"? В тези проверки не можем да бъдем повече уязвени. Можем да бъдем доволни. Важното е обаче, че всичките атаки и лъжи на БСП, че имаме пропуски в управлението се оказаха лъжа", каза още Борисов.

"Преди време предупредихме Миглена, че цъка бомба в образованието. Не ни разбра. Тогава още написахме писмо, за да остане белег", така бившият премиер коментира скандалите около МОН, че евросредства могат да бъдат спрени.

"За пет дни служебния кабинет били свършили всичко в "Ечемишка". Глупости. За пет дни докараха лампите от единия тунел в другия", поясни Борисов и предупреди: "Заиграват се с игра, която най я мога".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай