Волен: Ние, патриотите, свършихме добри неща за няколко месеца

Волен: Ние, патриотите, свършихме добри неща за няколко месеца | StandartNews.com

Съпредседателят на "Обединени патриоти" и предстедател на ПГ на коалицията Волен Сидеров призова от "Фейсбук" Валери Симеонов да не подава оставка. Ето какво написа той:

"За два дни да напусна родината и веднага някой започва да истеризира. Човек не може да си направи спокойно сватбеното пътешествие. До мен достигна новината, че от ДПС са поискали оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Без ясна причина.

Защото бил националист. А националисти не можело да има в управлението на европейски държави. Само, че Словакия я управляваха националисти, когато беше домакин на Евросъюза. Полша и Чехия също ги управляваха националистически партии. А какъв друг, освен националист, е Виктор Орбан, който следва националния си интерес, дори и в противоречие с Брюксел.

Всеки добър политик трябва да бъде патриот, националист, което значи да следва интереса на своя народ и държава. Така че, исканията за оставки в момента нямат основание.

Призовавам Валери Симеонов да не подава оставка! А, като се върна ще седнем да говорим, и да му разкажа за моята 12 - годишна борба с необективната и поръчкова журналистика. Никакви оставки! Ние, патриотите, сме във властта, за да вършим добри неща за България. За няколко месеца досега бяха свършени такива, добри неща, и това ще продължава."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай