Велислава Кръстева ще води листата на ДПС в Плевен

За мен е изключителна чест, която ми оказа ръководството на ДПС, коментира Кръстева

Велислава Кръстева ще води листата на ДПС в Плевен | StandartNews.com

Областният председател на ДПС Енгин Кючуков регистрира днес следобед в Районната избирателна комисия листата с кандидати за народни представители на Движението за права и свободи за 15-ти МИР – Плевен. Водач на листата е първият и най-дългогодишен ръководител на „Връзки с обществеността" на политическа партия „Движение за права и свободи" – Велислава Кръстева.

„Влизам с настроение в кампанията, с усещането за завръщане вкъщи. Плевен е моят град. За мен е изключителна чест, която ми оказа ръководството на ДПС, когато взе решението да бъда водач на плевенската листа", заяви Велислава Кръстева. "С тези избори искаме да получим такова доверие от нашите избиратели, с което да участваме много активно в конструирането на стабилно управление, което ще решава истински проблеми, които стоят пред страната и пред живота на всеки един от нас", коментира още Кръстева.

Досегашният депутат Митхат Метин е втори в листата на Движението за 15-ти Плевенски МИР. Трети е областният лидер на партията в Плевен Енгин Кючуков.

Всички 18 места в листата са попълнени с млади хора, повечето от които от младежката организация на ДПС, като е спазен балнаса между мъже и жени. На кампания с много лични срещи с потенциалните избиратели – симпатизанти, приятели, познати и непознати, ще заложат от ДПС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай