Велислава Кръстева: Пушката НДК ще гръмне

Колко още ще плащаме на частното Министерство на културата, пита депутатът от ДПС

Велислава Кръстева: Пушката НДК ще гръмне  | StandartNews.com

Поведението на управляващите в рамките на анкетната комисия за това какво е ставало в НДК по времето на Мирослав Боршош бяха сравнени с откритията на Христофор Колумб от Велислава Кръстева. Депутатът от ДПС е и член на Временната комисия за Националния дворец на културата. "Когато е открил Америка, той не знаел къде отива, когато стигнал - не знаел къде се намира, а когато се е върнал, не знаел къде е бил, обяви Кръстева, цитирана от "Канал 3".

Кръстева продължи с цитат по Станиславски и заключи, че въпреки желанието на управляващите да спуснат дебела завеса, когато една пушка виси на стената в началото на спектакъла, до края на представлението тя ще гръмне.

Депутатът от ДПС, която е бивш зам.-министър на културата и член на борда на НДК, направи капитулация на известното и неизвестното покрай аферата с реиновирането на председателството. "Известно е, че в НДК няма пари, неизвестно е къде са парите. Известно е, че са отпуснати още 28 млн. за председателството, неизвестно е колко още ще плащаме за частното Министерство на културата. Известно е, че върху Боршош има чадър, неизвестно е на какво се дължи великанското търпение на вашия премиер и искерно се надявам, че ако не става въпрос на зависимости, мерките ще ги видим в най-скоро време", отсече Велислава Кръстева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай