12:50 ч.

20.04.17

1 мин.

0

7

0

В отговор на "Стандарт": Христо Иванов отказа да поеме отговорност за разцепеното дясно

от "Стандарт" |

В отговор на "Стандарт": Христо Иванов отказа да поеме отговорност за разцепеното дясно
Снимка: БГНЕС, архив

Проваленият политик напомни за себе си с атака срещу Цацаров


Проваленият политик Христо Иванов се самопостави в нова роля - месия на "всички демократични сили". Ние не се целим само в дясното, целта ни е да обединим всички демократични сили, обяви Иванов в отговор на въпрос на "Стандарт" каква лична отговорност ще поеме за разцепването на дясното пространство и лишаването на 300 000 избиратели от представител в Народното събрание.


"Аз моята отговорност за това, че не можахме да влезем в парламента, я поех", измънка Иванов, но не можа да каже как точно го е направил. Вместо да се извини на десните избиратели, той започна да обяснява, че почти без пари е успял да постигне задоволителен резултат. И да настоява останалите десни лидери да го следват.


Христо Иванов събра журналисти в лъскавия офис на партията си "ДА България", за да напомни за себе си чрез атака срещу главния прокурор Сотир Цацаров.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 23:38 · 23.04.2017
Не разбирам защо Христо Иванов все още не си е подал оставката и продължа, че и на всичкото отгоре се изживява като обединител на всички демократи.
Потребител · 05:10 · 21.04.2017
Тия двамата под мeн да нe искат да кажат, чe са боклуци, като тоя смeшко?
Потребител · 23:12 · 20.04.2017
Кой ви ги пише тези статии? Пращат ви ги, нали?
Потребител · 23:11 · 20.04.2017
Провалени сте вие. Жалко подобие на журналисти.
Атанас · 20:59 · 20.04.2017
Отговорността може да бъде поета от достойни хора, които имат морал! Христо Иванов, който слугува на Иво Прокопиев, не е човек с морал, който може да си признае своите грешки! Той е просто егоист и бивш адвокат, който е със спрени адвокатски права!
oпетков · 19:01 · 20.04.2017
Станарт, бъдете обективни и не се водете по парцалите на Пеевски. С какво Х. Иванов е заслужил прозвището с което го закичвате? Управлявал е два непълни мандата, не е изпълнил нито едно обещание или се отмята от всяка своя дадена дума? Или ходи на гости на килимчето при Путин и ползва указанията на ген, Решетников? Или демокрацията му е отнела много? Това са провалени политици. Също инженерът хидромелиоратор, с цялата шайка и КОЙ, невинния с милионите в швейцарските банки.
Евгени · 17:10 · 20.04.2017
каква отговорност търсите от този, моля ви се
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент