16:50 ч.

12.06.18

2 мин.

0

5

0

Цветанов за вота на недоверие: Вместо почит, нажежаваме напрежението

от редактор |

Цветанов за вота на недоверие: Вместо почит, нажежаваме напрежението

Мислех, че всички ще замълчим и ще отдадем почит на загиналите в трагичния инцидент в Крумово, но за голямо съжаление той предизвика политическо противопоставяне. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на брифинг в Народното събрание.


"Всичко това, което днес се изговори се цели нажежаване на политическото напрежение и остро противопоставяне на секторните политики", посочи Цветанов.


Той допълни, че си е помислил, че всички ще замълчат и всички отговорни институции ще отдадат почит на загиналите във вчерашния трагичен инцидент. „За голямо съжаление един такъв трагичен инцидент може да предизвика политическо противопоставяне. В тази посока преди да дадем отговор на всичко това, което беше зададено като дневен ред от опозицията и президента Радев изказваме съболезнования на близките на загиналите пилоти", каза Цветанов.


"БСП нямат морално право да говорят за сектор „Сигурност" - президентът и опозицията не могат да са алтеранатива на управлението, поясни той темата на вота. - Когато говорим за тема сигурност, нека знаят, че те нямат никакво морално право да се изказват по тема "Сигурност". Когато беше първият управленски мандат на премиера „Борисов", колко бяха отвличанията, убийствата, нивата на контрабанда, които се осъществяваха под вещото ръководство на тогавашното управление на БСП", каза Цветанов.


Цветанов п орица и президента: "Радев използва всяка една възможност, за да се позиционира чисто политически. За пореден път той доказа, че е президентът на БСП. Това, което се случва като позиция на БСП и позиция на президента Радев го отдалечава от конституционните му правомощия да бъде обединител на нацията. Ние не знаем какво ще прави президентът Радев след четири години, когато му изтече мандата, но ние знаем, че ние отново ще носим отговорност за решенията, които трябва да се взимат. "Обединени патриоти" и ГЕРБ са отговорни партии, които имат своята история. Те са се явявали на всички национални избори досега и са имали възможността да получат обществената подкрепа от българските избиратели", каза Цветанов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:56 · 13.06.2018
ЦВЪКИ , ВСЕКИ ДЕН ТРЯБВА ДА ИМА ДЕН НА ПОЧИТ ЗА ЗАГИНАЛИТЕ В БОРБАТА =ЗА ЖИВОТ, ЗАРАДИ ЛИПСА НА ПАРИ И В ДЪРЖАВАТА И В ХОРАТА,ЗАРАДИ ПРОТИВОНАРОДНАТА ВИ ПОЛИТИКА. АЙДЕ СТИГА КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ.
Потребител · 22:59 · 12.06.2018
С милиционери начело ще е така.
Потребител · 20:39 · 12.06.2018
Ами едни хора говореха ,че сега не е момента да се дават пари за армия,кораби и самолети.Но и за друго не дадоха а взеха и така от 2009г.досегаНякой друг е виновен.Въведоха омразата и натиска в отношенията между хората.Изгориха много народ
Потребител · 18:34 · 12.06.2018
Червен,жалък,дребнав и заядлив гном. Лилипут в дружинката на г-жа Трансимпекс. Способни сте да продадете собствените си майки, за да сте на власт и да крадете.
Потребител · 17:46 · 12.06.2018
Цвъки - ФИЗКУЛТУРНИКА,
който разбира от ВСИЧКО и любимото политическо мероприятие МОЛИТВЕНА ЗАКУСКА, тип "КВОТ ДАДЕШ"
Има господ той гледа, лошото че си заминаха още двама ПРЕКРАСНИ ПИЛОТА, оставиха сираци докато Цвъки ЦВЪКА компетентно по всяка тема !
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент