Цветанов: За нас успех е самостоятелното участие на президентската надпревара

Цветанов: За нас успех е самостоятелното участие на президентската надпревара | StandartNews.com

За ГЕРБ самостоятелното участие в президентската надпревара е най-добрият и успешен вариант. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Парламентарната група на партията Цветан Цветанов по време на работна среща с областния предизборен щаб на ГЕРБ в Благоевград, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Той коментира, че е важно заради тревожната външнополитическа обстановка страната да остане стабилна. Цветанов бе категоричен, че победа на ГЕРБ на предстоящите избори ще гарантира стабилността на страната. „Не трябва да се допуска да се създават проблеми с бежанците - само така държавата ще върви още по-уверено напред, затова усилията на правителството и на премиера Борисов са насочени в тази посока", подчерта Цветан Цветанов.

По време на срещата беше коментирана организационната работа на структурата на ГЕРБ в Благоевград, свързана с предстоящия президентски вот. Бяха обсъдени конкретните задачи, които има пред областния щаб за по-добрата стиковка на предстоящите събития по време на кампанията в 14-те общини в Благоевградска област.

Пред членовете на щаба Цветан Цветанов уточни, че кандидатпрезидентската двойка ще бъде обявена след 22 септември. „Ние в ГЕРБ си вършим работата, обикаляме страната, щабовете са готови. Разполагаме с възможно най-добрата кандидатура и съм уверен, че българските граждани отново ще ни гласуват доверие ", каза Цветанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай