09:45 ч.

11.01.17

2 мин.

0

5

0

Цветанов: Кабинетът на Борисов не търсеше евтината популярност

от редактор |

Цветанов: Кабинетът на Борисов не търсеше евтината популярност

Чрез парламентарната си дейност от последните две години ГЕРБ успя да промени до голяма степен и очакванията на своите избиратели


Чест прави на кабинета Борисов, че не делеше проблемите на „по-близки до програмата на партия ГЕРБ" и „по-отдалечени от нея". Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в декларация от името на парламентарната група. "


Чрез парламентарната си дейност от последните две години ГЕРБ успя да промени до голяма степен и очакванията на своите избиратели. Избирателите на ГЕРБ се научиха да приемат необходимите компромиси, те свикнаха да подкрепят диалога на своята партия с други политически сили в името на добри консенсусни решения", заяви Цветанов.


"Ние съзнаваме, че често забавяхме важните решения за нашите структури по места в името на по-общите задачи, диктувани от обществените приоритети. Чест прави на кабинета Борисов, че не делеше проблемите на „по-близки до програмата на партия ГЕРБ" и „по-отдалечени от нея"", допълни той и поясни, че правителството е работело по своите политики с ясното съзнание, че общественото одобрение към работата му ще бъде на приливи и отливи.


"Кабинетът на Борисов не търсеше лекия път и евтината популярност. Факт е, че този кабинет успя да издигне високо глас в европейските институции и да търси най-доброто решение на националните ни проблеми с европейска помощ. Ценен принос на нашия кабинет е, че запази на завидна висота еврооптимизма на българите и съпричастността ни към европейската перспектива. Това се оценява много високо от европейските ни партньори", коментира още Цветан Цветанов.


"В края на управлението си отчитаме рекорден за последните 8 години икономически растеж и бюджетен излишък, който директно води до намаляване на държавния дълг. Доходите на българите се увеличиха, а безработицата намаля значително. Продължихме успешно да подобряваме инфраструктурата в страната ни, изпозвайки пълноценно ресурсите на европейската солидарност, от които само преди две години бяхме изолирани", поясни Цветанов.


По думите му всички тези усилия на кабинета Борисов са оценени от партньорите ни в Брюксел, които са насочили към България специализирана помощ от 160 милиона евро за справяне с миграционния натиск и укрепване на сигурността по границите ни.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:29 · 12.01.2017
Хайде сега поредхата глупост на ЦЦ! А кой тича трипъти до Хитрино и триеше сополите на неговия кмет? Кой предупреждаваше селяните да проверят дали в мазетата и сайвантите " не се е утаил газ и да внимават да не вземе да гръмне"? Кой отиде да реже лентата на пречиствателна станция за ПИТЕЙНА ВОДА! А се оказа, че е построена такава за ОТПАДНИ ВОДИ - ПСОВ? КОЙ ОТКРИВАШЕ По 2-3 КМ ОТ МАГИСТРАЛА СТРУМА?
an.elica · 17:26 · 11.01.2017
Пак ще направя нужното разделение в умствената нагласа и реалността с поговорката''Едни се оплакват по отминали неща,a други се радват ,че са им са се случили.За професионализма няма място за оспорване на качества и недостатъци,тъй като всеки се стреми да дава най-доброто от себе си и очакванията да отговарят на .стандартите.
Потребител · 16:33 · 11.01.2017
Айде бе. Кой ходеше денонощно с тв екип и ножица в ръка . Кой преряза лента на откриването на пешеходна пътека. Б.Х. не беше ли
Потребител · 14:54 · 11.01.2017
Цвъки се ебе във физкултурния гъз.
chuk · 14:05 · 11.01.2017
,,Кабинетът на Борисов не търсеше евтината популярност,,... е те това вече е забавно....
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент