Цветанов: ГЕРБ знае своите отговорности към обществото

Цветанов: ГЕРБ знае своите отговорности към обществото | StandartNews.com

ГЕРБ е системна партия, която знае своите отговорности към обществото. Това каза в Струмяни зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов.

По думите му България е стабилна и генерира икономически растеж през последните години. „Според прогнозите икономическият ръст ще се запази и през следващата година, а това показва, че реализираме успешна политика", посочи още Цветанов. Той отбеляза, че правителството се стреми да запази доброто състояние на страната и липсата на дефицит. „В момента цяла Европа отчита икономически ръст под 1%, а ние - над 3%, което е показателно за свършената работа", отбеляза Цветанов. Той подчерта, че е много важно да има диалог с хората и да се говори с тях по всички актуални теми и проблеми, за да може да се намира и тяхното решение.

С актива и общинското ръководство на партията в Струмяни бе обсъдена актуалната политическа обстановка и проблемите на местното население. По време на срещата бе утвърдено и новото ръководство на партията, като за председател бе избран Кирил Укев. Областният координатор на ПП ГЕРБ за Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева пожела успех на ръководството, а също - сили и хъс.

В Струмяни заедно с Цветан Цветанов бяха и депутатите Александър Мацурев, Стефан Апостолов и д-р Емил Тончев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай