Цветанов: ГЕРБ няма различия с Патриотите

Цветанов: ГЕРБ няма различия с Патриотите | StandartNews.com

Нямаме различия с "Обединените патриоти", заяви лидерът на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по Нова тв.

Той обясни, че през последните месеци "Обединените патриоти" имали законодателни инициативи, които пораждали известни противоречия между лидерите им, но "ГЕРБ се явява като арбитър. По думите му не през медиите трябва да се решават тези противоречия,а да се постигне консенсус.

По отношение на закона за шума и действията на Валери Симеонов и Волен Сидеров, който също започна да обикаля заведения в Слънчев бряг, Цветанов каза, че не е коректно да коментира поведението на политическите партньори. Трябва да се намери необходимия баланс. От една страна между младежите, които искат да се забавляват, между бизнеса и хората, които искат да почиват, каза лидерът на парламентарната група на ГЕРБ.

Това е тема, която трябва да дискутираме помежду си. На въпрос дали обмислят да заменят някои от коалиционните партньори с "Воля", Цветанов бе категоричен, че не разглеждат такава възможност. В момента нищо не е провокирало нарушаването на коалиционното споразумение с Обединените патриоти, каза той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай