Цветанов: ГЕРБ не толерира разделението на общините на "наши" и "ваши"

Цветанов: ГЕРБ не толерира разделението на общините на "наши" и "ваши" | StandartNews.com

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов проведе днес работна среща с народните представители от ГЕРБ-София област Валентин Милушев, Васил Цветков и Мартин Тинчев, областният координатор на партията Галя Георгиева, кметове на общини и общинските ръководители от ГЕРБ – София област. На срещата присъства и областният координатор на ГЕРБ-София и административен секретар на партията Цветомир Паунов.

Цветан Цветанов обсъди с представителите на ГЕРБ-София област актуалната политическата обстановка в страната. Той акцентира върху усилията на ГЕРБ, които са насочени към реализирането на успешни политики в местната власт. На срещата бяха поставени въпроси, касаещи проблемите и развитието на областта. В рамките на работната среща Цветанов напомни, че ГЕРБ не толерира разделянето на общините на „наши и ваши", както и политическите опити за разделение на хората в малките населени места.

Цветанов обобщи и основните изводи от наскоро състоялата се среща на президента на Европейската народна партия (EНП) Жозеф Дол с кметовете и председателите на Общинските съвети от цялата страна, избрани с листата на ГЕРБ. „На нея Жозеф Дол коментира, че управляваните от ГЕРБ населени места са придобили истински европейски облик в последните години. Президентът на ЕНП подчерта, че българските градове и села се развиват непрекъснато и изрази увереност, че стандартът на живот на всички български граждани ще бъде осезаемо подобрен под ръководството на тези кметове. Наша задача и отговорност е да продължим тази добра тенденция, за да затвърдим добрите впечатления", подчерта Цветанов пред представителите на ГЕРБ-София област.

Заместник-председателят на партията припомни, че от ГЕРБ постоянно сме при хората във всички райони на страната, а не се сещаме за тях само по време на избори. Като пример Цветанов посочи редовните приемни за граждани, които правят народните представители, кметове и общински съветници от ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай