17:40 ч.

07.09.18

3 мин.

0

13

0

Цветан Цветанов: Силната страна на ГЕРБ е, че сме винаги сред хората

от редактори |

Цветан Цветанов: Силната страна на ГЕРБ е, че сме винаги сред хората

Това, което е силната страна на ГЕРБ, е, че ние винаги сме сред хората, каза след първата копка за изграждане на нова детска градина във велинградското село Драгиново, председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, цитиран от Агенция Фокус.


„Ние не правим като някои други политически сили, защото вие видяхте, че една парламентарна сила, която в момента е опозиция като БСП – те заявиха категорично, след като започна есенната сесия на парламента, че отиват да се срещнат с хората. Аз искам да им кажа, че нашето задължение като политици е да се срещаме с хората ежедневно и да решаваме техните проблеми. ГЕРБ го прави постоянно. И за това днес тук имаше толкова много хора. Не за поредната предизборна среща, а за поредното изпълнено обещание и доверие, което градим с хората по време на ежедневната ни комуникация. Аз не видях днес тук да бъде нито Корнелия Нинова, нито да има представител от БСП за нещо, което се прави за жителите на Драгиново, за хората, а ние искаме да говорим и да работим с хората", каза също Цветанов.


По думите му не трябва да се противопоставяме, защото вчера беше един много важен ден за България – Съединението. „Когато се разделяме и противопоставяме, няма как да се получи силата, а ние трябва да бъдем обединени за каузите, за гражданите на България, която да става все по-добро място за живеене с възможности за лична и професионална реализация", уточни председателят на ПГ на ГЕРБ.


С откриването на новия политически сезон разбрахме, че в БСП са решили да започнат да се срещат с хората. На колегите от опозицията искам да кажа, че като народни представители да провеждаме непрекъснато срещи с гражданите е наше задължение и неслучайно през всичките тези години ПП ГЕРБ нито за миг не се е откъснала от хората по регионите и техните проблеми, каза още Цветан Цветанов.


„Днес в село Драгиново се събрахме по много хубав повод - да дадем началото на строителството на нова придобивка за жителите на населеното място и да отчетем поредния изпълнен ангажимент от ГЕРБ. За съжаление, днес тук не дойде нито Корнелия Нинова, нито някой друг представител на БСП", отбеляза Цветанов. В духа на 6 септември пред представителите на медиите Цветан Цветанов сподели твърдото убеждение на всички в ПП ГЕРБ, че никой няма интерес от непрекъснатото противопоставяне. „Единствено ако сме обединени ще бъдем силни и ще направим България по-добро място за живеене с възможности за лична и професионална реализация", подчерта той.


Ако имаме добрата прогнозна рамка за предстоящите три години съм убеден, че бюджетът може да достигне до 120 милиарда лева, а в момента той е 105 милиарда, каза Цветанов. Той коментира, че това ще даде възможност за ново увеличение на минималната работна заплата. По думите му в започналата есенна пленарна сесия на парламента предстои разглеждането на важни закони, свързани със съдебната реформа, социалната сфера, образованието, закони в областта на киберсигурността, за здравната каса и НОИ. „Най-важният закон разбира се е за републиканския бюджет. Ще се търсят варианти за такива параметри, които да са полезни за изпълнението на управленската програма, за държавата", коментира Цветанов.


По отношение на един от основните приоритети в програмата на ГЕРБ – образованието, той обясни, че ще продължи политиката насочена, не само към повишаване на трудовите възнаграждения на учителите, но и към въвеждането на нови технологии в образователния процес. „Образованието дава възможност да се увеличи икономическия потенциална нацията и за това се инвестира в него и модернизиране на инфраструктурата му", допълни Цветанов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 02:35 · 09.09.2018
Мдаа Милиционерите от ГЕРБ са от най старите и най крадливите комунисти. Закърмени и обучени от самия ви бай Тошо
Shopeto · 11:45 · 08.09.2018
Може и това да им е силната страна но лошото е това, че понякога никой не ги е канил да идвад при хората. От политици очаквам да си вършат работата, не да размахват лопати за собствена реклама.
Добре де, и без това не може, но не прекалявайте...
протосингел софия · 09:08 · 08.09.2018
Протосингел в софийските черкви съм.И единственото място разрешено за разходка и пътуване в планината са църковните кръстове.И подчертавам разрешено само за връзкарите светски в енориите и черквите.
Потребител · 08:50 · 08.09.2018
Комуниститe от ГЕРБ излязоха на-гаднитe и крадливи комунисти
Потребител · 08:47 · 08.09.2018
Se izxodi bezmozychniqt tryst
Потребител · 08:15 · 08.09.2018
Като не искате да четете материала - ами не го четете тогава. Пийте си ракията и си стойте до жената . Сигурно тогава ще ви е по-спокойно....???
Shopeto · 11:39 · 08.09.2018
@Потребител Твоят "материал" ппросто няяма нищо общо с темата. Напиши го в един форум за телевизия и можеш да кажеш: ако искате четете. Да паразитираш при Стандарт, не е проява на особено висок морал.
Потребител · 20:55 · 07.09.2018
Няма ли да престанете да рекламирате този тъпак Цв.ък Цв.ък? На едининия ден пишете за оня дето реже лентичките
ба пътищата- убийци, на другия ден
пишете за тоя тъпак? До кога бе, до кога?
Потребител · 19:40 · 07.09.2018
Най-голяма нужда от запълване има секторът на бай Ставри !!! Но никой не може да надмине думите на „Евереста“ , ощетен откъм мисловна дейност Цвъки Ух , "Синджира си дойде, а козата я нема"!!!
Потребител · 19:27 · 07.09.2018
Можв да гледате Теленовелата Не ме оставяй в ютуб така a no me dejas
Има ги епизодите ама май са на латински език
Сериала е гледан обичан харесван в целият свят и в цяла България
Спечелил милиони награди в целият свят и в цяла България
Дори в Япония е гледан харесван много обичан
Потребител · 19:25 · 07.09.2018
Сезон 2 на сериала Не ме оставяй за голямата любов на младите Валентина и Маурисио
Тяхната любов завършва щастливо с тяхната Свадба и трите им деца Инес Алфонсо и Камило
Валентина е дьщерята на Паулина и Адриан
Валентина е истинско копие на майка си Паулина
Валентина е същата като майка си Паулина
Големите злодей са Хулиета сестрата на Адриан
И Нурия сестрата на Паулина и другите герой от Теленовелата Не ме оставяй
Това е името на сериала Не ме оставяй
a no me dejas
Алехандро Санс е певецьт на сериала Не ме оставяй
Потребител · 19:24 · 07.09.2018
Сезон 1 на сериала Не ме оставяй за голямата любов на младите Паулина и Адриан
На тяхната Свадба са убити жестоко от побьрканата сестра на Адриан
От сеестра му Хулиета
Потребител · 19:23 · 07.09.2018
Здравейте препоръчвам ви мексиканският сериал Не ме оставяй
Сериала има 2 сезона
Изльчен по бТВ лейди
Сезон 2 всяка вечер без Съботите и неделите от 18 до 18 55
19 часа
И всяка сутрин без Съботите и неделите от 8 до 8 55 по бТВ лейди
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент