12:10 ч.

14.02.18

1 мин.

0

2

0

Тома Биков с остра декларация от името на ГЕРБ срещу БСП

от редактор |

Тома Биков с остра декларация от името на ГЕРБ срещу БСП

Депутатът Тома Биков излезе с остра декларация от името на ГЕРБ срещу БСП. Той взе думата в началото на заседанието на Народното събрание.


Народният съд е престъпление, ще продължим да твърдим това, каза той от парламентарната трибуна. Изявлението му бе по повод на призив от страна на БСП към премиера Бойко Борисов да се разграничи от организацията на Луковмарш. Реакцията на ГЕРБ бе предизвикана от изречението в становището на червените: "Правят се, че не разбират, че Народният съд от 1945 г. е едно необходимо и неизбежно военновременно правосъдие." По-късно от "Позитано" 20 го редактираха.


Премиерът не се е солидаризирал с Луковмарш, за да се разграничава от него, изтъкна той.


Днес социалистите са на път да прокламират, че има два вида насилие - лошо преди 9 септември и добро - след това, каза той.


Очаквайте подробности!


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:38 · 15.02.2018
Да, съд има, но само със стриктно следване на закона. Ако не е правосъдие, а отмъщение/претекст за масова екзекуция, не е никакъв съд, а престъпление срещу човечеството. Фашистите на Хитлер и червените фашисти на Сталин са едно и също зло - и двамата са избивали собствения си народ в концлагери под тъпоумни претексти. Сравни престъпния народен съд с Нюренбергския процес!
Потребител · 13:42 · 14.02.2018
Ало политиците,в цяла Европа след войната има съд за хора свързани с фашистката власт.Вие гербарите не сте ли на същия принцип,каквото ви нареди Боко навеждате глава и испълнявате.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент