09:55 ч.

20.04.17

3 мин.

0

6

0

Симеонов: Ще окача на стената и скалпа на Слави Трифонов

от редактор Росана Манева |

Симеонов: Ще окача на стената и скалпа на Слави Трифонов
Снимка: БГНЕС

„Ще сезирам Съвета за електронни медии за разследването на „Шоуто на Слави", заяви един от лидерите на Обединените патриоти Валери Симеонов.


В разследване, излъчено в предаването на Слави Трифонов, се твърди, че Симеонов е собственик на мотел „Козият рог" в Малко Търново, където се настаняват командировани на границата полицаи и военни. По този начин политикът печели от държавни пари, твърди водещият.


„Журналистическото разследване не е за всеки. Това беше по-скоро оклеветяване и нечистоплътни внушения", каза Симеонов пред bTV.


По думите му хотелът, който е собственост на фирма СКАТ ООД, е само един от обектите на компанията, в която той е съдружник. „Нямам договор с Министерството на отбраната или с Министерството на вътрешните работи. Всяко поделение си проучва легловата база и избира къде да си изпрати хората", поясни Симеонов.


По думите му конфликт на интереси няма, тъй като законово Симеонов не трябва да участва в управлението на фирми докато е депутат, а в СКАТ ООД е само съдружник.


„Аз съм се изтеглил от фирмата, във всяка декларация си заявявам, че съм съдружник. Бях управител, но законът повелява, че не трябва да влизам в управлението на каквато и да било фирма", поясни Симеонов.


„Никой в нито един момент от моя живот не е могъл да ме уличи укриване на данъци, злоупотреба или закононарушения. Пак ще искаме право на отговор, вероятно няма да го получим", поясни Симеонов.


Депутатът намекна, че може да съди Слави Трифонов за клевета. „Имаше няколко интервюта на хора със замазани лица, които говориха абсолютни лъжи. Един такъв, който показваше такива репортажи, го осъдих. Казва се Николай Бареков от TV7, осъдих го за клевета. Осъдих и в. „Уикенд" за клевета. Следващият скалп, който ще закача на стената вероятно ще бъде на Слави Трифонов, въпреки че трудно може да се говори за скалп там", каза Симеонов.


„Човек работи за добро име и накрая се появява някой водещ и започва да се гаври с теб", завърши Симеонов.


„ГЕРБ настояват да участваме с министри в управлението, но не е коментирано кои точно ще бъдат министерствата", категоричен е Симеонов.


По думите му първо предстои да бъде подписано коалиционното споразумение между ГЕРБ и Обединените патриоти и чак тогава да се разпределят министерските кресла.


„Не ми е детска мечта да стана министър, но ако се наложи – ще поема тази отговорност", каза Симеонов.


На слуховете, че той ще получи министерството на енергетиката, Симеонов каза: Ако се наложи мога да стана министър на енергетиката, но дали бих поискал – по-скоро не.


Симеонов очерта няколко трудни за консенсус с ГЕРБ точки.


„Ние не искаме мажоритарен вот – недодялана работа е този референдум. Имаме и различно схващане по въпроса със законодателните предложения на президента Румен Радев", поясни Симеонов.


По думите му въпросът за уседналостта е спорен от гледна точка на някои европейски нормативи, но ограничаването на гласуването извън страните от ЕС е практика и в други държави и Патриотите напълно го подкрепят.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 13:02 · 20.04.2017
ти се съмняваш във вота на 2,5 млн. българи-айде, бе, верно ли
Потребител · 11:11 · 20.04.2017
Малоимния олигофен е потомствен комунистически боклук.Освен да окачи Дуртата Червена Путка на майка си пред парламента друго не може да направи.
Потребител · 11:05 · 20.04.2017
Винкел, това не е путката на Деница Сидерова.
Потребител · 12:40 · 20.04.2017
@Потребител Сидеров не се споменава никъде. Остави на мира и жена му. Мисли за органа на твоята!
Потребител · 10:30 · 20.04.2017
ИЗМЕКЯР ГОЛЯМ ИЗЛЕЗЕ ТОЯ.... ОТВРАТИ МЕ ОТ "ПАТРИОТИТЕ" ЗА ДЪЛГО....
123 · 10:21 · 20.04.2017
Айде, още един Винету.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент