15:15 ч.

12.10.18

1 мин.

0

5

0

Сидеров: Евросъюзът има нужда от промяна и ние можем да я направим

от редактори |

Сидеров: Евросъюзът има нужда от промяна и ние можем да я направим

Евросъюзът има нужда от промяна и ние можем да я направим, каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров на конференцията "Обединеният консерватизъм - ключовата посока в развитието на България", която се състоя в "Гранд Хотел София".
Форумът се организира от групата на Европейските консерватори и реформисти /ЕКР/ в Европейския парламент. "Атака" е съдомакин на събитието, а основен домакин е евродепутатът и председател на партия "Презареди България" Николай Бареков.


Сидеров счита, че заедно с техните съмишленици от Евросъюза трябва да се включат в решаващата битка за Европа през май 2019 г. Той каза, че през 2007 г., когато България влезе в ЕС, той е предупредил от трибуната на българския парламент да не се бърза с радостта, защото това членство има и плюсове, и минуси. Сега е дошло времето идеите, за които ние се борим вече 13 години да станат основни в Европа, каза Сидеров.


Ян Захардил, член на ръководството на ЕКР и президент на Алианса на европейските консерватори и реформисти /АЕКР/ посочи, че изборите през следващата година ще променят изцяло картината в Европа. Той допълни, че ЕНП и ПЕС се очаква да загубят първенството си в управлението на Европа. В ЕП ще трябва да се появи ново управляващо мнозинство, и смятаме, че ние като консерватори ще сме част от това мнозинство, каза той.


Николай Бареков отбеляза, че трябва всички патриоти да се обединят и заедно да участват в европейските избори през май.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 05:45 · 14.10.2018
Стандарт ...много стe злe...пишeтe чe дeдо гунио пръдна в подуeнe
Потребител · 13:22 · 13.10.2018
Бареков, конгратюлейшън. Бялата Златка има ангейжимент да та реанимира, че хилядарките от ЕС приключват скоро
Потребител · 09:36 · 13.10.2018
Малее,егати ЕС, опрял до Сайдера и Баречката да го оправят!!!!!!!!!!!!!!!
Потребител · 08:37 · 13.10.2018
Хаха Бареков патриот???? Волене???
Потребител · 20:47 · 12.10.2018
Да, да - като се научиш да си плащаш сметките в ресторантите в Брюсел
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент