12:00 ч.

13.03.18

1 мин.

0

2

0

Радев ще свика Консултативен съвет заради сделката за ЧЕЗ

от редактор |

Радев ще свика Консултативен съвет заради сделката за ЧЕЗ

Президентът Румен Радев ще свика през втората половина на април Консултативния съвет за национална сигурност, на който ще бъдат разгледани въпросите за енергийната сигурност на страната.


Според президента, ЧЕЗ продължава да бъде актуална тема и правителството дължи на народа отговори на въпроса - каква е схемата на финансиране и по какъв начин сделката е получила политическа подкрепа.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:27 · 13.03.2018
това са комунягите първо нахъсаха хората срещу частника и решиха че трябва да се намеси държавата но когато частника се оказа станишев моника и еврейския банкер йосифов тогава държавата трябва да се дръпне за да клатят народа на спокойствие
Потребител · 15:52 · 13.03.2018
@Потребител Не мислиш ли, че трябва да има равнопоставеност на собственостите или нека частника да огради площадите да си създаде собствена полиция, играйки по свирката му? Частникът никога не е мислил за общите интереси, затова и гори не останаха. Гората задържа водата, а сега като вали дъжд цялата вода в дерето, респективно в язовира и започва частника да се пита какво стана. Разбери, че обществото е над частника, който понягога не се води от хуманни интереси и все нещо не му достига.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент