18:35 ч.

14.02.18

1 мин.

0

0

0

Радев потвърди подкрепата ни за интеграцията на Македония в ЕС и НАТО

от редактор |

Радев потвърди подкрепата ни за интеграцията на Македония в ЕС и НАТО

Държавният глава Румен Радев се срещна на "Дондуков" 2 с министъра на външните работи на Република Македония Никола Димитров в рамките на посещението му в България за участие в неформалния съвет на министрите на външните работи на Европейския съюз и страните кандидати за членство.


Румен Радев и Никола Димитров са обсъдили широк спектър от теми, като българският държавен глава е потвърдил подкрепата на страната ни за европейската и евро-атлантическата интеграция на Република Македония.


Президентът Радев е поздравил Никола Димитров по случай размяната на ратификационни грамоти на Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество с българския министър на външните работи Екатерина Захариева, с което ще завърши формалната процедура за влизане в сила на двустранното споразумение.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент